Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* 16/07 1985 + 3/6 2006


Jag tänder ett ljus, vila i frid vännen..

Ett år sen.. Ett år sen du lämnade livet och ängeln tog dig hem..
Glömmer aldrig dagen då jag satt i köket och lyssnade på Takidas låt Reason to cry.. Känns som det var igår.. Mamma sa att en 21 årig man hade omkommit i en olycka, hon nämde ditt namn. Men jag fattade aldrig.. Det tog ett tag innan jag förstod att det var du.. Vilken låt dessutom att lyssna på samtidigt som jag får veta att du lämnat oss.. Visst läser du det jag skriver nu? Det känns som jag skriver åt dig på msn.. Skillnaden nu är att du inte svarar..


And you\'re not coming back
I got a reason to cry

Du var en underbar person Henric..
Så hård på utsidan men så skör på insidan..
Men jag tror inte många fick se den sidan..

The bottle\'s empty and cold
Just like I\'ve been
Since I heard that you died alone
Finally home now
And I try to accept that you\'re gone

Jag önskar bara du kunde komma tillbaka till oss..
Du fick allt för lite tid här på jorden..
Så många ber för att du ska komma tillbaka..



All I want
All I need
Is to make you breathe

Allt blev annorlunda den dagen du försvann..
Inget blir nånsin som förut..
Jag tänker på dig ofta..


you failed somehow
But I know that you tried

Minns du att du berättade din hemlighet för mig??
Jag har inte berättat för någon, och jag lovar att den
stannar hos mig till vi möts igen..

And you\'re not coming back
I got a reason to cry

Du gav mig nyckeln, du sa att det var nyckeln till ditt
hjärta, en dag ska jag ge den tillbaka till dig, men tills dess
stannar den hos mig!
Du är saknad vännen! Men tårar kommer när jag vet att
du inte kommer tillbaka igen.. Farväl älskade Henke..


It\'s all that I want
It\'s all that I need
Please begin to breathe




Fri vers av deepblacksoul
Läst 841 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-04 00:10



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Fina ord som ger mig tårar.Känner din saknad av din vän.
hoppas han finner frid tills ni ses igen....
*kramar om*
Anna
2007-06-10

  Lasseman VIP
Oh! jag får beklaga sorgen över Henric min vän! må han vila ifrid där han väntar på sin hjärtas nyckel!...och din nyckel...you got a reason to cry now..bra skrivet min vän
2007-06-04

  Havsjungfrun
blir stum..ibland tar livet slut alltför fort och ibland kan livet också ta konstiga vändningar ..kram
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul