Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Nu kan jag förstå
varför vuxna människor
så ofta skriver om solens uppgång

Det kan vara det enda
som spelar någon roll




Fri vers av Kardinal
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal