Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knepig

vad är verkligt i livet?
och vems verklighet är i så fall verklig,
din eller min?

vem ser saker på rätt sätt,
den som sitter i smeten eller den som ser det objektivt?

vem är det som igentligen visar kärlek?

stämmer dom svaren jag fått lära mig.




Övriga genrer av saaana
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 12:12



Bookmark and Share


    Brell
Fastnade för det första stycket.
Mycket väl skrivet! =)
2007-06-10

  Havsjungfrun
mmm..många bra funderingar där..
hoppas du får klarhet i det hela..kram
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

saaana