Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet i Tvåsamhet



Vacker seglade hon högt
som en örn smekt av solsken
gled stolt på nya vingar
runt i lyckliga loopar

Plötsligt försvann vinden
vingarna bar inte längre
och hon föll
hårt mot vassa stenar

Med sårad blick tittade hon upp
undrandes vad som hänt
då stod du där
med ögon lysande av ilska

Men bakom ilskan lever din rädsla
en skräck över att hon ska flyga bort
du vill bränna hennes vingar
för i din värld blir hon hotfull

Snälla, låt henne sväva
all hennes styrka räcker även till dig
hennes vingar bär er båda
tills dagen ni kan flyga sida vid sida




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-11 11:52



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
En vacker och insiktsfull uppmaning! *applåd* och *bokmärkes* sååå klart!
2007-06-11

  Jan Linderoth
En vacker och allvarlig uppmaning klädd i skimrande fjäderdräkt,
någon måste lyssna, det gjorde jag! Tack för dessa ord!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare