Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

tror vi lider av samma sak båda två
du vet det där,
med att in i hjärtat inte kunna nå.

jag har stunder då jag
inte är rädd för att
låta dig komma in

dom stunderna
borde inte få försvinna

aldrig någonsin


men sen kommer dagar
då jag är så innerligt rädd,
rädd för att bakom ljuset bli ledd


att plötsligt en dag få höra
att det finns en annan du vill beröra

att det inte längre är mig du vill ha
utan att det finns någon annan att föredra

har absolut ingen anledning att dig misstro
men ändå emällanåt så känner jag denna oro

det måste vara för att jag älskar dig så
och över mina känslor kan jag tyvärr inte rå.






Övriga genrer av saaana
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 22:47



Bookmark and Share


    Brell
Kan förstå din känsla, detta känns igen.
Väl beskrivet.
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

saaana