Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängladamm & Demondimma



Hand i hand går vi
hon och jag
omsvepta av lika delar ängladamm
och demonisk dimma

Länge jag försökte stoppa henne
förpassa skuggan till mörkaste håla
skrämdes av det vassa skrattet
och ville strypa hennes trollska väsen

Nu vet jag att trollkvinnor behöver luft
för att hållas stångna
dörren på glänt för att deras
gröna dimma ska leva

Här i den djupaste av skogar
finns ett liv där själar kan leva fritt
och änglar och demoner
flyger högt vid varandras sida

Hon äger en plats i mitt inre
enkelt och självklart
för nu vet jag att när ljuset faller
i en sprucken vinkel
lyser mina ögon av hennes gröna sken




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 546 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-21 20:48



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Fantastisk!
2015-01-28

  Maria Zena Viklund
helt fantastisk!
2007-11-02

  R-M
Du e braa! :D
2007-10-16

  Lasseman VIP
Wow! den här gillade jag skarpt! sånt jag tror på och vill läsa! applåder och visslingar.. samt sparar gör jag! kram
2007-10-04

  Luminus
Wow vackra kvinna!

Den här gillar jag extra mycket. Bara titeln ger en smak av sagor, kraftväsen och äkta kvinnomagi.

\"...nu vet jag att när ljuset faller
i en sprucken vinkel
lyser mina ögon av hennes gröna sken\"

När ljuset faller i en sprucken vinkel... så underbart. Jag känner precis den vinkeln... så mycket grön kraft en kvinna har precis i den..!

Tack för att du gav henne till mig.

Gita
2007-07-02

  prinscess VIP
den här var magiskt förtrollande
2007-06-21

  nettizen
Jo, det gäller att lära sig samsas med alla sidor av sig själv och låta de ta olika stor plats. Den välkända balansen.....
Mycket bra skrivet!
2007-06-21

  Jan Linderoth
Magiskt!!!! Så jäkla magiskt att väsen dansar runt mig i kvällen. Ängladamm Angeldust Stardust allt vad vi är gjorda av och dyrkar, och du lyckas skriva ner det!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare