Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som havet


Han hade havsögon
och hon hade
ingenting
förutom hans kaffekyss
kvar på sina läppar




Fri vers av Kardinal
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 12:17



Bookmark and Share


  Neal
Kaffekyss låter gott.)
2007-06-26

  Fredrik P. VIP
sensibelt och skönt!
2007-06-26

  Sofie Söderberg
fin dikt !
gillar den helt klart,
kaffekyss och havsögon - vackert !
x) applåd.
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal