Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du fånga tankar med ord och ord med en penna?


Hur länge har du skrivit? Frågade hon mig


En tidsskrivare
evigheter eller
korta stunder
Kommer skicklighet
med klockan
eller är det bara
erfarenhet med åren?
Djupet kommer från
orden eller
kanske inifrån




Fri vers av Kardinal
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 12:18



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
\"Djupet kommer från
orden eller
kanske inifrån\"
tror jag.
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal