Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsryck, efterslängar och svagheter i köttet

Överge mig

och jag är bara din

eller ta mig tillbaka

och förlora mig för alltid igen




Övriga genrer av Död Mans Hand
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 22:14



Bookmark and Share


  Carlita
ryser mig igenom dessa rader som jag känner så väl igen från hur det kan kännas. du förmedlar känslan så så bra, jag sparar detta
2007-07-30

  danshäxan
Hej!
Jag är hopplös... jag tycker att din text är jättebra....
som ett ordspråk nästan...eller i allafall en känd filmreplik
Jag vill dock göra ett litet förslag, ja, jag är tråkigt petig
just nu.... men om du stryker det sista ordet \"igen\"
tycker jag att det blir tätare och känns lika i stil rakt igenom.

/ danshäxan :-)
2007-07-06

  K*
hoho
tankegången känns igen

alltför väl

tack för påminnelsen ;)
2007-07-06

    ej medlem längre
mänsklig logik på högsta nivå...*L*
2007-07-05

  madinsane
människan är ett jävligt kånstigt djur.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand