Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

Jag önskar jag fick vara

den utvalda

 

Den som fick äta av

livets kaka

 

Inte bara vara

den bortsorterade

 

som får nöja sig med

smulorna

 




Fri vers av Jessi
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-27 18:58



Bookmark and Share


  Bissen
Ja det önskar jag med! Ibland såååå mycket... Ibland försöker jag dock nöja mig med smulorna
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi