Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt bästa

Jag ville ditt bästa tro inget annat.

Jag nickade och led.

Jag ville mitt sämsta.

Bitar som brast när du återfann dit jag.

Vad var det som gick sönder?

Åh var det bara jag? Trodde det var du min vän.

Det hade jag aldrig klarat av.

För vem brister jag om inte du finns kvar?




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 15:31



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Känner igen detta.. Jag ville mitt sämsta. är träffande
2007-11-21

  Bjarne Nordbö
Avslutar finurlig text med en fråga jag inte vågar svara på.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund