Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska på en solvarm brygga



Tänk om vi
kunde få ligga
tillsammans
i kvällssolens sken
bara du och jag
på en solvarm brygga

Tillsammans
höra omvärldens ljud
sakta segla bort
lämna vår tvåsamhet
att finna sin egen rytm
till vågors mjuka kluckande

Sida vid sida känna vinden
blåsa lust i varje hårslinga
och kvällsvarma strålar
mjukt smeka oss närmare
varandra

Jag vill älska med dig
till ljudet av havets frihet




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-29 09:58



Bookmark and Share


  LassO
Hm det luktar sommar, och kärlek, det fläktar varmt, av semester i lyckliga omständigheter, eller vad man nu ska kalla det.. härligt i alla fall.
2007-08-16

  Jan Linderoth
Sranden är också bra, fast lite irriterande sandigt.
Din brygga låter drömsk och sensuell, du ger mig ideer.....
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare