Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kom min vackra katt

Kom, kom min vackra katt
Du får inte vara ute inatt
Inte jaga möss i månens sken
För du ska värma mina ben
Många faror ute lurar
Bättre du ligger i sängen och kurar
Spinna i mitt öra
Får du gärna göra
Kom, min vackra kissekatt
Sov hos mig inatt!




Fri vers av Mona J.
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.