Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son Robert säger så söta saker ibland :)


Lillebror

Mamma,
får jag sova i din säng?
Nej, lilla vännen, du har din egen.
Mamma,
jag vill sova hos dig inatt.
Här, ta Trisse, din älsklingskatt…
Men mamma…
jag måste ha en människa att
sova hos.
Rebecka vill inte,
och jag kan ju inte ligga bredvid
mig själv!







Fri vers av Mona J.
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 00:33



Bookmark and Share


    hate
jag gillar den där, speciellt \"och jag kan ju inte ligga bredvid
mig själv!\"
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.