Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och Nu

 

Härlig är sommarsolen

dofterna från kaprifolen

spela min vän på fiolen

visan om kärlek och fröjd

tonerna ljuda så sälla

fram över nejderna välla

lekfulla spirituella

stiga mot himmelens höjd

 

Vita och gula och röda

gryningens rosor de glöda

ljuvliga rara och spröda

bär de oss skön poesi

alla de drömmar vi drömde

alla de sagor vi glömde

alla de känslor vi gömde

lyfter i ett potpurri

 

Älskade ta mig i handen

låt oss nu gå över stranden

titta på snäckor i sanden

leva och njuta vår stund

käraste kom låt oss leka

dig vill jag hålla och smeka

säg varför skulle vi tveka

nej inte en enda sekund

 

Bs-07

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 619 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-02 13:58



Bookmark and Share


    lory
väldigt fin
2012-02-02

  coffe
tro krossar tvekan i tankens mönster..c
2008-01-30

  Kim Alexis
Enkelt och vackert tema levererat med ett vackert rimmönster i behaglig rytm. Bra gjort! :)
2007-07-05

    BetweenTheLines
Snyggt rimmat!
2007-07-04

  Nina V A
jag känner mig som en livsnjutare som studsar runt i lyckosprång i solsken och dofter av sommar och kärlek, närhet och vild blomning. Ingen tvekan, ingen eftertanke - bara fritt blås i livet, befriande, livgivande, leendeframkallande och hudkänsligt ömsint galet närvarande, tack du vilda fantastiska!
2007-07-02

  aol
jag känner mig kär
2007-07-02

  rebecca d VIP
ack, är inte så ofta på sidan...skönt höra ett så fint rimmad stycke igen...
2007-07-02

    Maria Malm
Här och nu känns verkligt sommarfin.man blir så glad!!
2007-07-02

  Antropofagen
Härliga gryningsrosor och en underbart flyt i texten, orden, rimmen och glädjen.
2007-07-02

  "Silver" VIP
Jag ser framför mig två älskande på gröna ängar. Hon ligger där och diktar med blicken på himlen, medan han spelar fiol för henne ... härligt!
2007-07-02

  devilsangel
Klämkäckt och upplyftande som alltid! Blir glad av att läsa dina alster, riktigt sprudlande glaaad!!!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg