Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Megapopulär text i oefterfrågad repris







(Vänligen ignorera
text skriven inom parentes)

Direktionen
för
löjliga
påpekanden




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-02 20:04



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Klockren humor i bästa
Monty Python-anda!
Carl-Erik
2007-07-03

    ej medlem längre
*skrattar*
Du är kul du;)
2007-07-02

    Bodil Sandberg
Hehehe...den var gooooo !!!!
2007-07-02

  Eline.P
Fniss o högt skratt! Som taget ur vår verklighet.
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP