Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hutlöst

 

Så var det jägmästarn utan hut

sa till frun:vill du ha ett skjut

"lösa skott

smakar aldrig gott

nej spara du på ditt krut"




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 515 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-07-03 06:01



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Hutlöst underbar! *skrattar*
2007-07-09

  aol
haha där satt den bodil
2007-07-06

  devilsangel
*asg* Helskön text....Men varför spara på krutet, hehhe...
2007-07-04

  Lilla My* VIP
He He**Ingen idé att slösa krut på lösa skottsalvor...nee;)
Roooligt roligt som alltid**
2007-07-04

  Karin Rosberg
Verkligen dagens bästa!!!
2007-07-03

    Maria Malm
Tackar för träffsäker underhållning!!
2007-07-03

  Thommy
Hahahahaha
2007-07-03

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Haha du har humor du, alltid trevligt att läsa av dig:)
2007-07-03

  Rosen VIP
Dagens mest befriande skratt......
du får alltid till det (men när du själv vill hi hi)
2007-07-03

    Lillemor
Dagens bästa..
en ståndaktig
insiktsfull kvinna
2007-07-03

    ej medlem längre
*asgarv*
Du är bara så bra!!!;)
2007-07-03

  "Silver"
Fyndig som bara den! Träffsäker som ett skott!
2007-07-03

  Daniel_78 VIP
jägermeister med hutt :)
2007-07-03

  Madjori
Tack för denna skrattsalva, bättre spara på krutet, sikta rätt och skjuta då påsen är full :-)
2007-07-03

  Agnes
*ha ha*.... gjuten!


(p.s fila lite på rytmen, särskilt i mellanfasen, så blir den perfekt)
2007-07-03

  Patrick K
Hahaha, en härlig start på min dag! Tack :)
2007-07-03

  SusanneStrömstedt
Ha ha ha,jag håller med!Inte ska det vara löst krut inte!
2007-07-03

  © anakreon VIP
Det här är det absolut enda sättet för
Bodil att leverera en Bomsalva!
Carl-Erik
2007-07-03

    Nicklas VIP
haha! Håller med Herr Lando här.
Klockrent och härlig nattläsning, även för mig!

Aldrig fel med ett gott skratt efter en hård natts arbete! Tack!
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg