Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi människor... (är som ogräset)





...sätter barn till världen

för att världen

skall få bli en lekplats

för dem



...sätter barn till världen

i tron att det skall gagna

oss människor

som redan bebor platsen



för att skapa en framtid

för oss människor

men likt ogräset

föröder vi allt i vår väg...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-07-03 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda rader...
Om man slutade att sätta barn till världen så vore det ju meningslöst att ha en värld...
Liknelsen mellan ogräs och människor är träffande men passar naturligtvis inte in på alla...*L*
2007-07-03

  Lena Renman
Hej
Du skriver om det som många funderar på tror jag men oftast sätter man ju ändå barn till världen av kärlek, att vi sedan är så många, inte tar hand om banren och förstör planeten är ju också en sak...

Lena
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP