Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkförvaltningens väl






Nu är det gräsklippartajm igen

iiii, höga skrik hörs från de ungar

(katter och hundar ?)

som råkar i maskinernas väg

därför är ej allt som sprutar ut grönt...



jag upprörs i mina sinnen

över allt jag inte kan se

men som jag tror mig höra orsaken till

ty varför skulle annars barnen ropa så?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-07-03 10:29



Bookmark and Share


  katt.inc
Vet inte vad jag ska säga om denna dikt, ju fler gånger jag läser den ju mer skrattar jag. Det är väl min något skeva humor som blir tillfredställd. Dråpligt roligt är det i alla fall.
2007-07-03

  Lena Renman
Hej ja de kan man undra varför de skulle ropa så...
Kanske de vill att nån skall höra dem se dem vara med dem...
Lena
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP