Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inpirerad till att skriva denna, av någon som skriver här med egen penna...


Dags att måla fan på väggen





Bäst att hålla sina knivar väl slipade

så ens orättvisor kan säga\'s skipade

bäst att gråta före än efter nu

för en skall strax såra den som är du




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-07-04 20:16



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Då får jag väl måla en tavla fort som attan nu då...
innan bilan faller alltså...huga...
Speciella önskemål...? *Fnissar*
Kramiz
2007-07-05

  Lena Renman
Hej
Tråkigt att såra någon. Hoppas det inte är så allvarlig
Lena
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP