Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mig är sex mest en siffra mellan fem och sju, men just här och nu har jag skapat sex stycken fåniga titlar att använda fritt för den som vågar, kanske vill


Bokstavligt talat





Andas blåsvart cederträdsrök dolskt eftertänksamt?

Fradgan gräver hårt i janusansiktet

kanalväljaren leker mellan nivåerna

också plågas Quinn redan sydländskt

teaterkritikern siktar trabant utanför Vaxholm

When Xylophons yellow zen åker äventyrslystet österut




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-07-04 22:25



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ha..ha..ha...
Bokstavligt talat så var det här mer bildlikt tycker jag!
Ceder jag månne den 2.a sidan här...fniss..
Kramiz
2007-07-05

  Lena Renman
Tack för titlarna, säger till om jag använder någon av dem :-)
lena
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP