Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet Avgör


 Hjärtat säger mer

än tusen ord

 ödet avgör

 När hjärtat säger

~ klick~
 
faller du , faller jag




Fri vers av Lindizz
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-04 23:32



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
När hjärtat säger
~ klick~
faller du , faller jag

Tänk är det ödet. Underbar poesi!
2008-01-06

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känns originellt som en ny synvinkel på något så vanligt..
Gillar uppställningen, jag gillar hela texten, en applåd!
2007-07-05

  devilsangel
Skön text med full sanning!
2007-07-05

  SusanneStrömstedt
Bokmärker.....
2007-07-05

  Söder
Härlig dikt :)
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz