Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 350 Skojigt värre






Skall en behöva
säga braigheter jämt?

Varför inte låta sig nöja
med litet skämt
med falsk dikt
ren löja?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-07-05 19:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ja, varför inte. Njuter.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP