Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Because jag är here for you






I den nattens hetta
vill jag säga dig detta
it is nice of you to be
sitting here on my knee

you, child of mine so fine
you will be mine, you will be mine
jag skall sakna vår kvällar sedan
ty solen står nu faktiskt i nedan

it is time for me to go
can you show me how?
klockan och tiden är slagen
ingen kan stoppa den lagen

nu knackar döden på faderns port
se till att i tid få allt gjort
what shall be done this time of the hour
to die is not the last of a living power

farewell my love, my sister, my brother
send a flower for another
skicka mig nu över floden i kvällen
det är en säll en, det är en säll en




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 14:31



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Jag tror mig förstå att du skriver ur dina tankar mer än ur din vekrlighet så jag läser denna text så. Ja det funkar ju ändå, att blanda språk... Har gjort det nån gång jag med, men mycket bävan... men det är faktiskt Ok.
För övrigt så reser vi väl hela tiden mot dessa samma mål, som vi alla har gemensammt, döden, men du blir nog kvar här ett tag till
tror jag.

lena
2007-07-07

  Carola Jeryd
Your daughter really seams nice
Is this the truth or a bunch of lies
Kan det var en annan tös
En med riv och farligt klös
Båten har gått för längesen
Din resa börjar inte än
So don\'t move from this page
Soon enough I\'ll open the cage
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP