Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vad heter du min lilla Margareta, kanske?" P. Ramel


Solsting

 

 

 

Jag borde verkligen men inte vill du väl att jag skall sopa under mattan har jag köpt på IKEA som har kompletta uppsättningar på Dramatiska teatern besöker jag sällan fick du mig att gråta hjälper en smula inte ner golvet när du äter visst vad som helst skulle jag nog vilja är en sak och kunna en annan dag skall jag vältra över min döda kropp.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © anakreon VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-07 12:01

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Marita Persson
En ordkedja, som hänger ihop på ett egendomligt \"solstingsligt\" sätt, en kedja där givetvis varje länk är en del i sig, men man måste ta sig genom texten i rätt ordning och på ett knyckigt sätt blir det en helhet. Kul lek med text! Snyggt och skickligt!
2007-07-07

  Lilla My* VIP
Ja det här var sannerligen en solstingstext som tog ett tag att komma underfund med! Ett roligt sätt att skriva på!!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP