Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet hur man väntar

jag vet hur man väntar
i hettan på regn

jag vet hur det luktar
i asfalten dagen efter

hur håret krullar sig i nacken
av luftfuktigheten

hur daggmaskarna kommer fram
och semestrar i vattenpölarna

hur blöt man blir
när bilförarna inte ser sig för

hur kläderna smetar åt
runt kroppen
avslöjar alla skavanker

hur man går barfota med russintår

och väntar på sol




Övriga genrer av Nancy
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 17:27



Bookmark and Share


    Oprofessionell
mycket bättre :)
2007-07-07

    Oprofessionell
den här skulle nog bli bättre om du gjorde några stycken av denna då den nu gör så att orden liksom flyter ihop lite men ja, annars så gillar jag denna, orden är bra och jag gillar hur du fick in daggmaskar i ett hörn
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nancy
Nancy