Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DB3 är dikbok 3, Dikt Babord, text nr 354 titeln får den först när den skrivs in här


DB3 354 Hjärtslitande








Smärtsam är kärlek
och kärlek
är att stå bunden
mellan två stegrande hästar

att gråta sig till sömns
av rädsla för att mista
sin nyfunna trygghet

smärta är att aldrig mer igen
kunna känna det lilla livets
relativa trygghet

smärta är att blygas
inför en första kyss
att kyssa, bestiga berget

att kasa utför
bergets branta sluttning
förföljas av de hånfullas skratt

- de en ej tror om
att ha älskat
att ha blivit älskade
att ha stått bundna
mellan två stegrande hästar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-09 09:47



Bookmark and Share


  aftermath
sannerligen en bild av kärleken
avklädd
synad
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP