Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När drottning Bodil kastar glacéhandsken har man inget annat val än att ta upp den!


Inspirerad av dig! (limerickar)

 

 

En pilsk liten oskuld från Spånga

har länge sökt gossarna fånga

men trots ambition

till penetration

de kan ej besegra den trånga.

 

En åldring från Ångermanland

var på kvinnor en verklig gourmand

Sa: "jag låtit mig fresta

ju blott av de bästa!"

Det är skäl till hans valkiga hand.

 

En levnadsglas tös från Ljunghusen

har sytt kardborreband uti blusen.

Sa: "för sist jag fick napp

blev det tjall på en knapp

och se'n pös han med kusen den busen!

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-09 12:26

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tjoflöjt - vad glad jag blir - man blir inte kallad drottning varje dag ....men saken är den att en äkta limerick..ska ha ortsnamn med och det har inte jag jämt..så det är fusk och drottningen blir plötsligt en groda...kväk kväk...nåja här ser vi hur äkta limerickar ska se ut - du är bara bäst!!!
2007-07-10

  "Silver" VIP
Fullkomligt underbart, snyggt greppande av handsken, välrimmat och roligt!
2007-07-09

  Daniel_78 VIP
jag uppskattar limerickarna,
men jag hänger inte rikitgt med på sista raden
i första limericken...
jag förutsätter att oskulden är en en flicka
som söker penetrering,
men gossarna stångar förgäves, varför?
är det en mur som kräver en murbräcka - hjälp mig förstå :)
2007-07-09

  Lejonhjärtas poesi
Vilken skön, humoristisk limerick - skrattar gott under lunchen, bravo!
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP