Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörker gråter vi tårar

tårar som föll rakt ut i världen
där i mörker var vår skugga
då höll vi om varann

drömmar inom oss var skilda
som dess våta kinder
klär huden av alla känslor

hjärtat slår djupt där ingen ser
hålet inombords står tomt
för vi insåg något

att tiden föll oss förbi
och stjärnorna slutade tindra
medan vi höll om varann

trots det gråter själen
i mörkret så smärtsamt 
så tomt allt är utan varann







Fri vers av Lindizz
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-10 23:16



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fin dikt, sorgen känns och kärleken känns. Det är ett ärligt hjärta som diktat!
2007-07-11

  Lejonhjärtas poesi
Stark, smärtsam, vacker...
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz