Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens tystnad

Det är natt nu
natt och jag ska
snart falla in
i drömmen
regnet har stillnat
för att lyssna
till tystnaden
och himlen
vaggar månen
till sömns

 

Det är natt nu
natt och dagen
har gått
för att vila
i väntan
vakar mörkret
på gryning
och livet
gör sig redo
för en morgondag

 


 

 




Fri vers av Elvira.L
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 00:24



Bookmark and Share


  Hinata
Vacker och magisk.
2007-07-24

    Noyle
Trodde att dikten skulle vara längre, men det var en perfekt längd som det var! :)
Oj, självklart var det andra som hhör dikten till skitbra!
2007-07-13

  Daniel_78 VIP
Det är natt nu
natt och dagen
har gått
för att vila

i väntan
\'vakar mörkret\'
på gryning

och livet
gör sig redo
för en morgondag

kanske sådär också,
bara lite alternativ :)
2007-07-13

  Daniel_78 VIP
jättefin dikt.

om man läser den som jag gör ;) så gungar den i sin läsning,
det är inte alla som fixar att skriva så,
som en vagga (som du och skriver in).

eftersom du skriver med endast små bokstäver
är det lite svårt att veta var jag skall göra pauser,
speciellt mellan drömmen och regnet.

ett förslag som jag tycker ger ännu mer gugning
samt kanske tar bort problemet med drömmen och regnet

i drömmen
har regnet stillnat
för att lyssna
till tystnaden

(det blir en liten skillnad i innebörden, men kanske funkar ändå)
2007-07-13

  Jan Linderoth
En fin hoppfull dikt som ser framåt mot ljuset. Mågottläsning!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L