Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en snabbtur från Värmland till Skåne...


Datorlimerick

 

 

En chattare i Borstahusen

sa: "Jag vet en sak som gör susen

och påverkar sinnen:

Ta fram fröjdepinnen

Och koppla ihop den med musen!

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 616 gånger
Publicerad 2007-07-13 08:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Marita Persson
Men fyy då!... Eller...?.. ;-)

(förresten fuskade du med rimmen mitt i) Men okey då, den VAR kul!
2007-07-13

  Daniel_78 VIP
Och chattare 2 bakom skärmen
hon svara, vad du har i ärmen
det vill jag nog ha
men då får vi ta
o montra en fläkt där för värmen
2007-07-13

  ospray
ha ha det är ju för tokigt ju
men så fyndigt...ett gott skratt på morronen,
en får tacke !
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP