Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 357 Ungdomligt






Som ung vill en ha
allas uppmärksamhet
åtminstone dem
en har respekt för
tycker om

en vill bli accepterad
uppskattad efter förtjänst

även då en inte gjort
någonting särskilt
utan bara finns där

samtidigt som en vill
att både unga och vuxna
skall acceptera en
ha tålamod med en

trots denna inställning
så vill en ha friheten
att inte behöva acceptera andra
att ha tålamod med andra
i ens omedelbara omgivning

vad dessa andra
än har för behov
tankar
känslor
åsikter




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-07-13 21:07



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej, ja du så där är det i ungdomen men vem är En har han två?

:-)
Lena
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP