Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig limerick

 

 

En yngling från Vladivostok

gick naken inunder sin rock.

När han slet den isär

man strax upptäckte där 

 en berlock av kapock på hans stock!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 23:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tack för skrattet du gav mig!
2007-07-14

    Bodil Sandberg
Ännu en fröjdefull liten goding!!!!!
2007-07-14

  "Silver" VIP
Ha ha, underbart, med flera rim i sista raden också! Snyggt.
2007-07-14

  Daniel_78 VIP
det låter rimligt värre ;)
o bra.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP