Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora drömmar


Hjärtat gråter mellan orden

så som min själ splittras

genom mina drömmar

Allt inom mig gick i kras

den dagen då du lekte

med orden så jag föll 




Fri vers av Lindizz
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-14 16:43



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Vacker rubrik! En dikt som känns i hjärtat. Sorgsen och samtidigt trevande ärligt förvirrad...
2007-07-19

  issac.a.m
rader som säger otroligt mycket!
2007-07-14

  nettizen
Aj!
*skickar en dunkudde för att lindra fallet*

Kramar om
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz