Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
havskatt förstås, vad trodde du, va va va?


Bar nsligt beteende







Jag var i baren

ville beställa friterad katt

men de sa den var slut i köket

ävenså på deras lager

gick inte att beställa vidare

ändå var där ett evigt kattrakande

om notan

det kunde jag nogsamt notera

till sist nöjde jag mig därför med

att instämma i kören




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 22:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
:-) Nu var du rolig igen!
Lena
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP