Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanhända kunde titeln ha varit något mera vitsig, men det är ju å andra sidan ett allvarligt ämne som tas upp här, trots att sånt int skulle må alltför dåligt av att muntras upp en smula


Nitisk besvärjelse






Joo,

det här med att nästan jämt

köpa en nitlott

har fått mig att känna

att eftersom jag aldrig ger bort

lotter jag köper,

så blir det en sorts

ödesmättad garanti för

att det skall vara just en nit...

en sorts självuppfyllande

o nitisk profetia...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 00:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ha ha**Ja just det!! Så är det!!;))
2007-07-16

  Jack E. Gladh VIP
Rolig text om hur det är för de flesta av oss när det gäller lotter.
2007-07-16

  Lena Renman
Hej
Ge bort dem eller byt med någon vettja
Lena
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP