Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens (läses på egen risk)






Det finns verkliga
såväl som inbillade skitstövlar
här i världen

o så finns det förstås
verkliga, såväl som inbillade
...skidstövlar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-07-17 10:05



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Visst! Skiddikt!! Men jag får ju skylla mig själv!
2007-07-17

  Bjarne Nordbö
På egen risk sa du, är glad jag vågade säger jag. Lysande.
2007-07-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Språklekar är trevligt!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP