Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyckte den var fin nog att lägga ut som egen text


Hyllning till en poets text här inne






en stående ovation
till kärleken och den kära leken,
ligger som ett stycke sammet
och skaver på tungan

någonting om salt o sött
letar sig som en tår
nedför kinden
kanske är jag blåst nu

eller så är det bara
någon vilsen gråt
som letar sig fram
vid läsandet av sådan dikt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-17 20:08



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Ironi eller hyllning det är frågan med denna text. Ibland är det svårt att veta med det du skrivit. Skulle vilja läsa de aktuella, eventuellt hyllade raderna.

Lena
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP