Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett hemligt hus eller två i själva verket






...för den som inte trivs med sig själv

kan det vara svårt att trivas \'hemma\'



självet är ju det hem som envar

är såsom en \'slav\' under o samtidigt

kan forma till precis vad en själv lyster



smal som ett I eller korpulent som ett B

tillsammans ett gammal hemligt IB




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP