Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kl 21.44 - limerick

 

Så var det FRUGAN från Limerick

sa " fy för fan Dick"

när hon såg maken

klä av grannfrun naken

med sin hiskeliga röntgenblick

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 550 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-17 21:39



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Skitkul med en limerick om mig! Men jag heter inte Dick!
2007-07-24

  Rune Thorsell
Skitkul med en limerick om mig! Men jag heter inte Dick!
2007-07-24

  Nina V A
haha den grannfrun får man vinkla mot annan granne eller stampa maken på foten och rekommendera miljöombyte till kylslagen plats! Inte kan man annat än skratta galet högt åt dina härliga limerickar Bodil
2007-07-19

    Maria Malm
Hihi..där behövdes ingen kontroll av synen i alla fall..
2007-07-18

  Agnes
*halleluja*.... du har gjort min dag till ett leende!
2007-07-18

    BetweenTheLines
haha-en sköning!

\"hiskeliga\"
2007-07-18

  aftermath
högklassig underhållning!
2007-07-18

  Eline.P
Dubbeltydig fyndig och rolig läsning!
2007-07-18

  Antropofagen
Hihiii! av kan tas av tycker jag, sen flyter den som en engelsk prick...!
2007-07-18

  "Silver" VIP
Det är roligt när du använder själva Limerick i limerickarna! *applåderar*
2007-07-18

  Sunlight
Du e bara så braaaa Bodil! :D
2007-07-17

  Patrick K
lika underhållande som vanligt! kanon! :)
2007-07-17

  Catrin
Ja fy för grannfruar som är snyggare än man själv... Fyndigt värre!
2007-07-17

  Annmargreta
Jag lät bara he he he och maken tittade på mig-härlig.
2007-07-17

  SusanneStrömstedt
Asg.....härligt med humor!
Applåd!
2007-07-17

  prinscess VIP
ja nu var limerickdrottningen
igång
såsom bara du kan
2007-07-17

  Björn Donobauer
men men hur kunde hon se hans röntgenblick.. det där förstod jag inte *asg*
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg