Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutningstimmar



Utanför sveper moln
drar över slumrande kvällshimmel
regnet hänger tungt i luften
när världen slår sig till ro

Men här inne hos mig
inom mig
strålar ljuset starkt
leker med glädjen

Ensam med mina ord
lyssnar jag
lätta snarkningar och drömmars mumlande
skapar en fond åt mina tankar

Nu kan jag andas
för den här timmen är bara min




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-17 22:28



Bookmark and Share


  nettizen
Låter behagligt... njuuuuuuuuut. :)
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare