Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för den som int vill lösa själva korsordet, men ändå så att säga vara med i leken så skall ordet vi söker vara \'nattlogi\'


Kanhända huvudbry för landsortsbo på resa (åtta bokstäver)






...huvudstaden är en stad
att rulla hatt i,
om nätterna,
om inte att bli tagen av daga
av de ymnigt förekommande kriminella
som inte står London eller New York
långt efter när det handlar om den
allt (t)yngre kriminaliteten,

men om ni är stadsvetare
är det ett ypperligt tillfälle
att få veta något om nattkivet...

jaså sexdagars äventyr...
jag tyckte det stod sexäventyr...
nåja, en läser som en har lust till...

jag är nog dessvärre
ingen typisk stockholmare...
det är nog mest nystockholmare
som rör sig på stadens gator nattetid,
förutom kriminella förstås,
poliser o andra uttryckare
(dock få tandläkare)
och så förstås det lätta gardet...
...som ser torskar
i parti o minut o snart sagt i varje buske...

men lycka till i alla fall...
ibland går det alldeles utmärkt
att tillbringa någon sorts sömn
antingen på stadens vandrarhem
eller (dagtid)
på någon av stadens ymnigt
förekommande biografer,
snarkning ingen tillgång dessvärre,
hur häktena ser ut vet jag föga om,
men i nödens stund
står prövningen en bi




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 00:37



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Funderingar på vart staden, livet, våra värderingar tar vägen och ja du, förstår att du har dem och när man ser sig runt om i staden så behvös de nog.

Lena
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP