Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett skäl

ge mig ett skäl till att jag
ska sitta och vänta

på dig

på svar

på närhet

på respons

på viljan att umgås

tyvärr så är kärlek i detta fallet
inte skäl nog till att vänta






jag ska väl få känna mig åtrådd?




Övriga genrer av saaana
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 18:44



Bookmark and Share


    Brell
Alla är inte värda att vänta på men vissa... vilka som är vilka kan bara du bestämma. ;)
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

saaana