Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palestina, jag har inte glömt dig.

 

Mitt hjärta

min själ

mina tårar

 

Palestina finns alltid

inom mig,

som ett täcke över

mitt hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal