Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodlimerick

 

 

En kärlekskrank groda från Floda

sökte styrka i whiskey och soda.

Jättelycklig men full,

stötte han på patrull.

Ont om grodyngel ? Kan man förmoda!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-19 08:52

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja, detta kan aldrig nog predikas:

Vill du rajtan-tajtan ha med fröken?
Ta ur korken! Spola kröken!
2007-07-19

  Prometeus
Haha, den här uppskattades, ett gott skratt! Fick mig att tänka på Hasse Alfredssons mästerverk;

\"Det var en flicka ifrån Gränna, som sin bakdel så kunde spänna, att uti detta hål hon kunde strypa en ål, och tillochmed vässa en penna.\"

Det var världsklass och det är även detta snudd på!
2007-07-19

  isabel louise
haha..vilken härlig groda!
2007-07-19

  Agnes
*ha ha*... uNdErBaR!
2007-07-19

    Maria Malm
Stackars lille fylle-grodan..
2007-07-19

  ospray
vilken skön limerick ha ha
stackars lilla fulla grodan
2007-07-19

    Bodil Sandberg
En underbar grodlimerick...för full för ett fuck...får man förmoda..fniss
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP