Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäkt - stöld på sinnesfrid (inlägg nr 2 i rabatten)







Som var och en torde veta
finns det fler än ett sätt
att kränka människor på,

det kan vara fysisk kränkning
eller mental,
som i mobbing exempelvis,
att retas och sedan säga
att den som känner sig kränkt
inte får vara så känslig

men problemet är bara att den
som retas eller iallafall kränker en,
aldrig skulle gå med på
att bli kränkt själv

inte ens om en svarar
med samma krut
kommer den som retades
eller kränkte jaget

att förstå sig på det tillräckligt
för att lära sig och det beror på
att så är människan ofta till sin natur,
precis som i sagan
om paddan och skorpionen




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-19 12:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det här bara skriver jag under på med mitt avtryck.
2007-07-19

  Jan Linderoth
Du har SÅ rätt, har provat det där! Inte fan kände hon igen sig! Storartad dikt härligt skriven! Känner du igen dig?
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP