Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dorothy from Kansas

Vi såg starka ut, som titaner, men bilden den var öm
Våra fingrar i varandras som en naken sicksacksöm
Men Dorothy from Kansas, allt var bara en vacker dröm

Efter drömmar kommer morgon, och den morgonen var grå.
Stiger man ensam upp för hastigt får man svårt att stå.
Vi vakna måste kämpa, kämpa för att varandras fingrar nå.

Vi vakna måste kämpa för att varandra få




Fri vers av Karvo
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 16:53



Bookmark and Share


  Labra lege
Right on the spot there, man.
2007-07-20

    Nattviol
Yes - my norrländske man is back!
åh vicken läcker grej du fick ihop!
\"naken sicksacksöm\"
ja - det var jävligt bra, vet du!
flödet och rimmen
applåder!!!!
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack