Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagssnusklimerick

 

Så var det datafreaket från Alger

vars dator hade sinnligt mane´r

flimrade som busen

när han tog den på musen

och ropade :mer mer mer!!!!!

 

Bs-07

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 447 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-07-21 09:50



Bookmark and Share


  "Silver"
Det gör min dator också ...
2007-07-22

    Maria Malm
Hahaha..älskar dina snusk-limerickar!
2007-07-22

  Bjarne Nordbö
Funkade på en söndag ochså. Asgarv. Kul.
2007-07-22

  Eline.P
Skrattar högt åt denna tekniska sinnlighet :))
2007-07-22

  tingeling
haha , brett leende . ; * , magnefik!
2007-07-22

  Lilla My* VIP
Hi hi**Roligt som busen hälsningar musen;))
2007-07-21

  DanSan
*****************************

Jag misstänker att det hela utspelade
sig på en musmatta hehehe. . .

*****************************
2007-07-21

    Nicklas VIP
hahaha härligt!
ja med musen får man vara fingerfärdig till tusen!
2007-07-21

  © anakreon VIP
Hahaha! Det ropar min med!
Mer limerickar, alltså!
Carl-Erik
2007-07-21

  Catrin
ha, ha, ha du är rolig *S* fler limerickar snälla!!??
2007-07-21

  aol
hahahahaha greppet om musen hårdnar kraaaaaaam
2007-07-21

  Antropofagen
hahahahahahahaaaa!!! Wältklass, Bidol!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg