Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mamma från Örebro, pappa från Österlen, stackars lilla barn, för det vet ju alla att solen stiger i öster...


Sverige åt svenskarna (om du hittar några här längre)







Det är för att de inte behövs här
som invandrare kommer hit och
bosätter sig här,
finnar,
norrmän,
danskar,
tyskar,
holländare,
kanadicker,
amerikaner,
engelsmän,
spanjorer,
fransmän,
jugoslaver,
irländare,
skottar,
puerto ricaner,
folk från nordamerika,
hawaiianer,
australier,
japaner,
kineser,
indier,
pakistaner,
iranier,
irakier,
turkar,
italienare,
greker,
palestinier,
bulgarer,
ungrare,
schweizare,
israeler,
libaneser,
ryssar,
balter,
peruaner,
chilenare,
venezuelaner och
så förstås även colombianer
om det verkar som om jag har glömt
något lands representanter
så beror det på att de sitter antingen
nere på puben eller pizzerian och
pratar svenska med varandra...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-07-22 21:59



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Mycket genomtänkt dikt gillar den speciellt slutet
\"om det verkar som om jag har glömt
något lands representanter
så beror det på att de sitter antingen
nere på puben eller pizzerian och
pratar svenska med varandra... \"
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP