Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHT

I natt var jag ute

på långprommenad

bland texterna här.

Många gjorde mig glad

även om de förmedlade

sorg eller smärta

och annat som dväljs

i ett misshandlat hjärta.

 

Begåvad poet

eller "bara" skribent?

Den skillnaden ser jag blott

som ett fragment,

ett grand, om du vill,

i betraktarens öga.

En ren bagatell,

den senterar jag föga!

 

Men däremot aktar jag

inte för rov

att njuta av skrivarnas

sköna behov

av att formulera

sitt liv, sina drömmar

i ord som mot läsaren

forsar och strömmar!

 

 

Era ord är en källa

så sprudlande fri!

En saftig oas

för den fantasi

som hjälper mig upp

ur var kreativ svacka.

För det vill jag ödmjukt

bocka och tacka!

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-23 00:21

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
ja kan inte göra annat än hålla med..Bra skrivet..
2007-07-23

    *Zenobia*
instämmer....

promenerar omkring här också...i smyg ibland.. :)
2007-07-23

    Maria Malm
Trivs även jag i denna sprudlande fria oas.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP